Diensten – Hoe kan ik jou helpen?

Online schrijfcursus

Ben jij een vastgelopen verhalenverteller die haar plezier in fictieschrijven terug wil vinden?

Kijk snel of mijn online schrijfcursus ‘Creatief schrijven – In 16 weken van Writer’s Block naar Blurb‘ iets voor jou is.

Taal, online zichtbaarheid en bereik

Is taal niet echt jouw ding? Niet getreurd! Ik help jou graag met:

Copywriting

€0,35 per woord (excl. btw)

Ik schrijf voor jou graag:

 • (SEO-/zoekmachinevriendelijke web)teksten
 • E-books / weggevers
 • Challenges
 • Blogs
Voorbeeld e-book online schrijfcursus BackWords

Online marketing

Vanaf €750 per campagne (excl. btw) – prijzen zijn afhankelijk van het aantal advertentiegroepen en zoekwoorden.

Ik zet voor jou op:

 • Complete Google Ads-campagnes
 • Complete Bing Ads-campagnes

Ik schrijf voor jou:

 • Facebook Ads-advertentieteksten

Redactiewerk

€0,03 per woord (excl. btw)

Ik controleer en corrigeer:

 • (Web)teksten
 • E-books / weggevers
 • Manuscripten
 • Blogs

Bij tekstcorrectie kijk ik naar spelling, interpunctie, taalgebruik en zinsconstructie.

Bij redactiewerk voor manuscripten let ik daarnaast ook op zaken als plot, ontwikkeling van de personages, de structuur, spanning en natuurlijk continuïteitsfouten.

Persoonlijk schrijfadvies

Prijzen zijn afhankelijk van jouw exacte wensen.

Weet je nog niet zeker of je je manuscript al naar een uitgever zult sturen? Twijfel je of je op de goede weg bent met je verhaal?

In een persoonlijk schrijfadvies neem ik jouw schrijfstijl onder de loep. Hoe maak jij bijvoorbeeld gebruik van vertonen versus vertellen (show, don’t tell), dialogen, spanningsbogen, beschrijvingen, ontwikkeling van de personages en perspectief?

Je stuurt mij enkele hoofdstukken op van je manuscript (tussen de 3.000 en 8.000 woorden), waarna ik een grondige analyse maak en een gedetailleerd rapport opstel. Hiermee ga je daarna aan de slag met de rest van je manuscript.

Mijn tarief voor een persoonlijk schrijfadvies is €25 per 1.000 woorden (excl. btw), plus €50 voor het opstellen van het adviesrapport (excl. btw). Voor een manuscript van 5.000 woorden kom je dan uit op €175 (excl. btw, €211,75 incl. btw).

Vertalingen

€0,10 per woord (excl. btw)

Ik vertaal:

 • Engels-Nederlands
 • Nederlands-Engels

Je eigen e-learning platform

Prijzen zijn afhankelijk van jouw exacte wensen.

Ben jij van plan je eigen online cursussen te creëren? Dan kan ik je bovendien op weg helpen met de volgende website-tools:

Online academie / e-learning platform bouwen

Het learning management systeem (LMS) LearnDash is de ideale tool om een eigen online academie of e-learning platform toe te voegen aan jouw WordPress-website. Deze digitale leeromgeving kan ik voor jou bouwen.

Marketing automation inrichten

Met Drip kan ik jouw marketing automation workflows en e-mailcampagnes naar wens instellen. Denk aan een potentiële klant die zich bijv. inschrijft voor jouw gratis e-book en vervolgens aan de hand van zijn/haar vervolgacties een specifieke route binnen jouw klantfunnel doorloopt.

drip-workflow-example
Voorbeeld Drip workflow

Opt-in formulieren creëren

Met Thrive Leads creëer ik opt-in formulieren op jouw website, die vervolgens te koppelen zijn aan Drip.

Chatbot inrichten

Ik help je met het inrichten van jouw chatbot via ManyChat. Zo ontvangen jouw volgers geautomatiseerde Facebook Messenger-sequences waarop zij zelf invloed kunnen uitoefenen aan de hand van hun interactie met de chatbot. Trigger bijv. een specifieke ManyChat-sequence wanneer iemand met een nieuwe module van jouw online cursus start.

ManyChat, LearnDash en Drip kunnen vervolgens aan elkaar gekoppeld worden d.m.v. Zapier en WP Fusion. WP Fusion is een super handige tool om automatisch tags toe te voegen aan cursisten, afhankelijk van hun voortgang.

Door deze tags die cursisten meekrijgen in WordPress te koppelen aan Drip kun je er bijv. voor zorgen dat alleen geselecteerde mensen toegang krijgen tot specifieke (cursus)pagina’s, of dat er een felicitatie-e-mail verstuurd wordt zodra iemand een module afrondt.

Voorbeeld chatbot-berichten online schrijfcursus BackWords

Gamification inzetten

Verrijk jouw online cursus door gamification in te zetten. Geef jouw cursisten extra motivatie door hen badges te laten verdienen via BadgeOS. Bijv. wanneer zij modules voltooien.

Voorbeeld badges online schrijfcursus BackWords

Neem gerust contact op via contact@ninaverheij.nl voor meer informatie.