Van BackWords naar *De andere kant*… of toch andersom?

Let Your Dreams Be Bigger Than Your Fears

Ik kan inmiddels uit ervaring vertellen dat het leven van een startende schrijver én ondernemer soms aanvoelt als jongleren. Wat zeg je? Ondernemer? Uh, ja! Dat is althans de bedoeling.

Daarover later meer… Want wat ik wil zeggen is dat ik gewoon zoveel zou willen doen op een dag maar ik heb maar 24 uur! (Sterker nog, jij ook.)

Trek daar maar 8 uur slapen, 8 uur werken, een treinreisje heen en weer naar Amsterdam, koken, het huishouden etc etc vanaf. You get the picture. 😉

Tussen al die ‘ongein’ die leven heet, probeer ik dus mijn debuutroman te schrijven, maar wat voor velen nog nieuws is: ik ben ook bezig met de voorbereidingen van mijn post-ReachLocal bestaan.

Ik word iedere keer helemaal enthousiast (en zenuwachtig) als ik eraan denk dat ik jullie in de – hopelijk niet zo verre – toekomst mijn kindjes mag presenteren!

Kindje 1: *De andere kant* groeit gestaag, maar dan heb ik het dus wel over de eerste versie, ha ha. Weinig mensen die niet schrijven realiseren zich dat een schrijver meerdere versies nodig heeft om een verhaal te kneden tot het eindproduct dat je in de winkel, bibliotheek of e-bookstore vindt. (Maar dat betekent gelukkig niet dat er in de tussentijd niets te melden is.)

Kindje 2: BackWords! Een idee dat zich een aantal maanden geleden in mijn brein nestelde en me sindsdien niet meer loslaat. Nu ik door mijn cursus aan de Schrijversacademie mijn schrijfplezier weer helemaal heb teruggevonden, wil ik zelf ook graag andere vastgelopen verhalenvertellers helpen. Want wat is er nu leuker dan van je passie je beroep maken?

Anyhow, aangezien ik nog in de opstartfase zit, roep ik jullie op om nog even geduld te hebben.

In de tussentijd kun je al mijn vorderingen en struikelpartijen volgen via mijn gloednieuwe Facebookpagina!

Tot snel,
Nina