Home

Welkom!

Wil jij alle laatste nieuwtjes volgen over de vorderingen rondom mijn debuutroman *De andere kant*? Of wil je juist op de eerste rang zitten bij de lancering van mijn online schrijfcursussen voor vastgelopen verhalenvertellers? Klik dan snel even op “Vind ik leuk” bovenaan mijn gloednieuwe Facebookpagina!

Voel je vooral ook vrij om een paar van de Engelse blogs te lezen die ik schreef tijdens mijn rondreis van 2,5 maand door Australië (oktober – december 2016). Ook deel ik regelmatig hersenspinsels die ik op papier heb gezet voor mijn cursus aan de Schrijversacademie.

Of neem een kijkje in de galerij, waar je kunt zien dat ik een soft spot heb voor zonsondergangen en zonsopkomsten.

Cheers,
Nina

Blog

Ik blog, jij blogt, wij bloggen… meestal in het Engels (sorry!)

Zoals je kunt zien, staan er nog geen Nederlandstalige blogs op mijn site. Aangezien veel van mijn vrienden uit het buitenland komen, schrijf ik online meestal in het Engels. Neem daarom gerust een kijkje op de Engelse versie van deze pagina om meer te lezen over mijn 2,5 maand in Australië of om de hersenspinsels …

Galerij

 

Ik kan het niet helpen; ik hou er gewoon van om foto’s te nemen van zonsondergangen, zonsopkomsten en bomen. Vooral als ik op reis ben. Maar adembenemende landschappen vind ik ook prima hoor. ^^

Hieronder vind je een selectie van de foto’s die ik heb genomen tijdens mijn meest recente trip, een rondreis van 2,5 maand door Australië (oktober tot december 2016):